Nedjeljna projekcija ‘Izbavitelja’ u MKC-u

THE INCREDIBLESGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva u nedjelju 15. lipnja 2014. s početkom u 10 sati u Multimedijski kulturni centar na projekciju animiranog filma “Izbavitelji”. Ova animirana komedija u produkciji Disney & Pixar sinkronizirana je na hrvatski jezik, režiju i scenarij potpisuje Brad Bird, a producenti su John Walker i John Lasseter. Projekcija će biti izvedena povodom 47. Križevačkog velikog spravišča. Ulaz je slobodan za sve građane.

Iz recenzije: “Svijet je svakodnevno u opasnosti, a među nama su oni koji će ga spasiti. Ili barem volimo tako misliti.
Oscarom nagrađeni studio ovaj se put primio priče o superherojima. Naravno, opet se radi o komediji, samo ovaj puta s mnogo akcije. Priča prati, kako da se izrazimo, umirovljenog superheroja Boba Parra, poznatijeg pod imenom Mr. Incredible (Mister Izbavitelj), koji se borio protiv zla i spašavao živote svakodnevno. No danas Bob i njegova žena, također bivša superherojka, žive normalan život civila u predgrađu, sa svoje troje djece. Bob je u međuvremenu nabacio i omanju škembicu, znate kako to ide.
Stvari se, naravno zakompliciraju kada se Bob nađe na tajnoj misiji na dalekom otoku i kada shvati da je došlo vrijeme da spasi svijet još jednom. No prvo treba smisliti kako ugurati trbušinu u onaj pripijeni kostim superheroja.”

Vezano
1 komentar
  1. tomo piše:

    mislim, ok, ali to je već toliko star crtić…i svi su ga gledali, dajte onda bar nove filmove, i što stalno crtiće stavljate, dajte i normalne, ali novije, ako već ne možete kupit, ima stranice na internetu gdje se mogu gledati besplatno, pa samo pustite na projektor..

Komentari su zatvoreni.