Romantična komedija ‘Arthur’ večeras u MKC-u

arthur-2011-ddh-movie-wallpaper-2_MKC_projekcijaGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva večeras u 19 sati u Multimedijski kulturni centar na projekciju igranog filma “Arthur”. Režiju za ovu dvosatnu romantičnu komediju iz 2011. potpisuje Jason Winer, prema scenariju Petera Baynhama i Stevea Gordona, a glavne uloge igraju: Russell Brand, Helen Mirren, Jennifer Garner, Greta Gerwig, Luis Guzmán, Nick Nolte i Evander Holyfield.
Ulaz je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Djeca predškolskog uzrasta mogu doći samo u pratnji odrasle osobe, koja također mora imati člansku iskaznicu.

O filmu: „Obrada istoimene romantične komedije iz 1981., priča o razmaženom bogatašu koji mora birati između prave ljubavi i luksuznog života. Nepopravljivi šarmer Arthur Bach oduvijek je izbjegavao nevolje, oslanjajući se na dvije stvari: sreću i zdrav razum svoje vremešne dadilje Hobson. Sad se nalazi pred najvećim izazovom i mora izabrati između dogovorenog braka koji mu može osigurati lagodan život ispunjen luksuzom ili nesigurne budućnosti s Naomi, jedinom ženom koju je ikad volio. Naomi će mu biti inspiracija, a nekonvencionalne metode dadilje Hobson potaknut će ga na riskantne poteze kojima će po prvi put u životu dokazati da je pravi muškarac.“

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.