Dugometražni crtić ‘Grom’ na subotnjoj matineji u MKC-u

Grom_Bolt_projekcija_matineja_MKCGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva u subotu 17. svibnja 2014. u 10 sati u Multimedijski kulturni centar na na projekciju animiranog filma “Grom”. Za ovaj jednoipolsatni crtani film iz 2008. sinkroniziran na hrvatski jezik režiju potpisuju Byron Howard i Chris Williams prema scenariju Dana Fogelmana i Chrisa Williamsa.
Ulaz je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Djeca predškolskog uzrasta mogu doći samo u pratnji odrasle osobe, koja također mora imati člansku iskaznicu.

Iz recenzije: „Za super psa Bolta svaki je dan ispunjen avanturom, opasnostima i intrigama – barem dok ga snimaju kamere. Kada zvijezdu televizijskog showa slučajno prebace iz Hollywooda u New York, za Groma počinje njegova najveća avantura do sada – putovanje natrag preko cijelog kontinenta.Naoružan samo svojim iluzijama da su sve njegove super televizijske moći prisutne i u stvarnom svijetu i uz pomoć neobičnih suputnika – napuštene kućne mačke Mittens i televizijom opsjednutog hrčka Rhinoa – Bolt otkriva da mu ne trebaju super moći kako bi postao junak.“

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.