Ljepoticu iz Križevaca zove talijanska Vicenza

Tihana_Nemcic_dvoranski_nogomet_Italija_01– U obližnjim zemljama ženski dvoranski nogomet puno je popularniji. Imam poziv da odem igrati u talijansku Vicenzu. Čak je i dobra plaća, grad nije daleko od Zagreba

Tihana Nemčić (25), bivša hrvatska nogometna reprezentativka, potpuno se prebacila na dvoranski nogomet. Nedavno je na turniru s Dinamom Maksimirom osvojila prvo mjesto i bila proglašena najboljom igračicom. Sada se priprema za novi izazov.
– Potkraj svibnja u Puli će se održati prvenstvo sveučilišta. Nastupit će šest sastava. Zagreb ima dosta jaku ekipu i nadam se da ćemo biti prvi u konkurenciji sveučilišta iz Splita, Rijeke i Osijeka – istaknula je Tihana.

Tihana_Nemcic_dvoranski_nogomet_Italija_02U Hrvatskoj samo desetak djevojaka igra dvoranski nogomet, i dalje ih više igra nogomet, koji je kod nas i popularniji.
– U obližnjim zemljama ženski dvoranski nogomet puno je popularniji. Imam poziv da odem igrati u talijansku Vicenzu. Čak je i dobra plaća, grad nije daleko od Zagreba. Imam vremena do jeseni da se odlučim na taj hrabar potez jer još nikad nisam igrala u inozemstvu – rekla je lijepa Križevčanka.

Trenutačno priprema doktorat, a i pomoćna je trenerica u hrvatskoj ženskoj reprezentaciji do 19 godina.
– To je jedna od najtalentiranijih hrvatskih generacija. U kvalifikacijama za EP igrali smo neodlučeno s Rusijom i Islandom, a izgubili smo od Škotske – rekla je Tihana.

Tihana_Nemcic_dvoranski_nogomet_Italija_03Prošle godine trenirala je momčad Vojakovaca pokraj Križevaca, člana županijske lige.
– Nisam odavno s tim dečkima. No, daleko od toga da se ne bih ponovno prihvatila treniranja neke momčadi, recimo nekog kluba iz Prve zagrebačke lige – zaključila je Tihana.(VL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.