Križevačka fišijada okupila 12 udruga branitelja

Fisijada_branitelji_6_PTSPPovodom Dana grada Križevaca, Udruga hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a Koprivničko-križevačke županije “Sv. Marko Križevčanin” je, u suradnji s Gradskim poglavarstvom i Zajednice udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Republike Hrvatske, organizirala X. sportsko natjecanje u kuhanju fiša i sportskim susretima “Križevci 2014.”.

Fisijada_branitelji_4_PTSPKuhari iz ukupno 12 braniteljskih udruga pristiglih iz cijele Hrvatske, od Vukovara do Istre i od Dubrovnika do Varaždina, u „borbi“ s kuhačama, dok su u kotlićima ključali svi potrebni tajni sastojci fiša, priredili su i podijelili više od 200 porcija natjecateljskog ribljeg obroka.

Fisijada_branitelji_1_PTSPNajuspješnije udruge u kuhanju fiša bile su one Grada Zagreba, Varaždinske županije i Splitsko-dalmatinske županije. U stolnom tenisu najuspješniji je bio domaćin iz udruge „Sv. Marko Križevčanin“, iza kojih slijede Vukovarsko–srijemska županija te Grad Zagreb.

Fisijada_branitelji_5_PTSPU pojedinačnom lovu ribe na plovak održanom na ribnjaku Ciglana, koji braniteljima služi za oblik eko-radne terapije i druženja, najuspješniji su bili Budimir Šainović te Božo Šatvar iz Koprivničko–križevačke županije i Ivan Tolić iz Zagreba.

Fisijada_branitelji_3_PTSPIstovremeno je u Velikoj vijećnici Grada Križevaca održana izborna skupština Zajednice udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Republike Hrvatske, na kojoj je za predsjednika na četverogodišnji mandat ponovno izabran Tihomir Treščec.

Fisijada_branitelji_2_PTSP

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.