Kadeti ‘Radnika’ među deset najboljih u Hrvatskoj

Kadeti_kosarka_Radnik_KK_najboljiNakon sedam mjeseci dugog natjecanja i doigravanja završilo je regionalno natjecanje košarkaške sezone 2013./2014. za kadete, dječake rođene 1998. godine. U konkurenciji 18 ekipa s područja Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske, Međimurske i Varaždinske županije – tzv. regije Sjever – prvo mjesto uvjerljivo je osvojila ekipa KK Radnik iz Križevaca. Nakon 20 odigranih utakmica ostvarili su maksimalnih 20 pobjeda te se neporaženi plasirali na državnu poluzavršnicu prvenstva Hrvatske. Ova generacija tako je ponovila uspjeh od prije 2 godine kada su se u konkurenciji mlađih kadeta također plasirali na državnu poluzavršnicu.

Ujedno, KK Radnik dobio je domaćinstvo poluzavršnice te će u razdoblju od 30. travnja do 4. svibnja 2014. na križevačkom parketu, uz domaćina, snage odmjeriti i ekipe ŠK Dražen Petrović iz Šibenika, KK Osječki sokol iz Osijeka, KK Kvarner iz Rijeke te KK Zagreb iz Zagreba. Ove ekipe nastup na poluzavršnici izborile su na natjecanjima regija Jug, Istok, Zapad i Centar.

Prije poluzavršnice kadetska ekipa KK Radnik imat će svojevrsno zagrijavanje u nedjelju 27. travnja na All stars natjecanju, također u organizaciji KK Radnik, gdje će snage odmjeriti s ponajboljim pojedincima iz drugih momčadi koje su sudjelovale u natjecanju. Uz tradicionalno natjecanje u “tricama” priznanja će dobiti i najbolji igrači i strijelci ove sezone. Utakmica i popratna natjecanja počinju u 15 sati u dvorani križevačke Gimazije.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.