Dejan Pernjak novi predsjednik županijskog Foruma mladih SDP-a

Dejan_Pernjak_Pero_Konvencija_SDP_Forum_mladih_zupanijskaU nedjelju 2. ožujka 2014. u gradskoj vijećnici u Koprivnici održana je izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Županijske organizacije Koprivničko-križevačke županije. Za predsjednika u sljedeće dvije godine županijski delegati su izabrali Dejana Pernjaka iz Križevaca, dosadašnjeg potpredsjednika županijskog Foruma mladih te člana Predsjedništva SDP-a Križevci, dok su mu zamjenici Marko Horvat iz Koprivnice te Ana Siladić iz Đurđevca. Pernjak je na toj funkciji zamijenio dosadašnjeg predsjednika Mišela Jakšića, inače dogradonačelnika Koprivnice. To je prvi put nakon deset godina da je Križevčanin stao na čelo županijskog Foruma mladih SDP-a, u mandatu 2002.-2004. to je bio Darko Topolko.

Forum_mladih_SDP_zupanijska_konvencija 3U Predsjedništvo Županijskog Foruma izabrani su Marko Katanović, predsjednik Foruma mladih SDP-a Gradske organizacije Križevci i Matea Gačan, potpredsjednica Foruma mladih SDP-a Gradske organizacije Koprivnica. U Županijski odbor izabrani su: Ivan Premec, potpredsjednik Foruma mladih SDP-a GO Križevci, Maja Pavišić, tajnica Foruma mladih SDP-a GO Križevci, Dražen Srednoselec, Tihana Bračko i Petra Dretar-Večenaj iz Koprivnice, dok su iz  Đurđevca u Županijski odbor izabrani Denis Nemeš i Slavica Gašpari.

Forum_mladih_SDP_zupanijska_konvencija 1

20 godina CSF
Vezano
5 komentara
  1. Mladež Hrvatske Stranke Umirovljenika piše:

    Čestitke i od mladeži HSU-a

  2. seljak u duši piše:

    Čestitke od zelene mladeži!

  3. CrKveni kmer piše:

    Bravo, čestitam ti moj mladi crveni prijatelju… ne srami se crvene boje, a vidim i tvoj gradski predsjednik te došao podržati u Koprivnicu, bravo ljudi tako se gradi ozbiljna stranka u gradu i županiji, ustrajte jer vi ste još jedina nada ovoj PoHrgovljenoj i PoKorenjenoj vukojebini …

  4. Ante piše:

    Čestitam Pero!

  5. Stojan Miščević piše:

    Čestitam!

Komentari su zatvoreni.