Novi Aquaman i crtići

Kino vikend počinje u petak 22. prosinca u 16 sati crtićem Medino božićno čudo. U ovoj dražesnoj božićnoj priči, medvjedić će naučiti kako pravo bogatstvo leži u našim srcima, a prava čarolija blagdana dolazi kroz ljubav i zajedništvo s prijateljima i obitelji. Snježne pahuljice, mirisni bademi i svjetlucava svjetla stvaraju savršenu atmosferu na Božićnom sajmu na kojem djevojčica Mariann otkriva nevjerojatnu tajnu: na gornjoj polici lutrijske kabine najslađi medo upravo je pomaknuo glavu i počeo njuškati. Osjećajući trenutnu povezanost, Mariann ne može smisliti bolju želju za Božić i pokušava ga osvojiti. Međutim, medo ima drugačije planove, sanja o bogatom vlasniku koji mu može pokazati sve što svijet nudi. No kada medu odvedu u drvarnicu, njegov novi najbolji prijatelj, jež Bolla, pomaže mu shvatiti što je zaista važno u životu.

Od 18 sati je besplatna projekcija u sklopu 11. Maratona kratkometražnog filma, manifestacije kojom se uz najkraći dan u godini (21. prosinca) slavi kratka filmska forma. Na programu su Mali europski maratonci, najbolji europski kratki filmovi za djecu, a prikazat će ih se šest.

U 20 sati prikazuje se Aquaman i izgubljeno kraljevstvo. Nakon što nije Aquamana uspio pobijediti prvi put, Black Manta, i dalje vođen potrebom za osvetom za smrt svog oca, neće se zaustaviti ni pred čim dok jednom zauvijek ne svlada Aquamana. Ovaj put Black Manta je snažniji nego ikad prije, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobijedio, Aquaman će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi sklopili zahtjevan savez. Zajedno, moraju ostaviti po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili obitelj, kao i svijet, od nepovratnog uništenja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.