Radionica za gradske udruge sufinancirane iz proračuna

Klub_kulture_10_godina_Studio_smijeha_stand-up_4Grad Križevci, Program JAKO i Savjet za razvoj civilnog društva u Koprivničko-križevačkoj županiji pozivaju na poludnevnu radionicu pod nazivom “Priprema projektnih prijedloga za javni natječaj Grada Križevaca za financiranje projekata i programa udruga u 2016. godini”, koja će se održati u ponedjeljak 1. veljače 2016. godine u Gradskoj knjižnici “Franjo Marković” Križevci s početkom u 16 sati. Radionicu će voditi Ines van Hoek, trenerica i savjetnica u Autonomnom centru Čakovec i Sonja Hlebar, predsjednica županijskog Savjeta za razvoj civilnog društva.

PUBLIKA_Multimedijski_kulturni_centar_KrizevciObje predavačice imaju dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata iz područja civilnog društva, također obje rade na Programu JAKO – Programu regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica za područje Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Krapinsko-zagorske županije. Zainteresirani se obavezno moraju prijaviti putem prijavnog obrasca.

Kad_kultura_spaja_1Radionica je namijenjena udrugama s područja Grada koje se planiraju prijaviti na Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruge iz Proračuna Grada Križevaca za 2016. godinu, a već je objavljen Godišnji plan javnih natječaja za financiranje projekata, programa, jednodnevnih i višednevnih manifestacija te građanskih inicijativa od interesa za opće dobro koje provode organizacije civilnog društva u 2016. godini.

Srecko_Puntaric_Felix_izlozba_Culture_Shock_Festival_2014_Klub_kulture_02Sudjelovanjem na radionici članovi udruga dobit će uvid u uvjete i način prijave na javni natječaj te razraditi svoju projektnu ideju.
– Molimo da se ovom pozivu svakako odazovete i time si olakšate prijavu na javni natječaj za financiranje programa rada udruga iz proračuna Grada Križevaca u 2016. godini, sukladno novoj Uredbi, ističu iz gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.