Radnik izgubio od Petra Zrinskog

five4kids_petaka_za_djaka_kosarka_cedevita_radnik_IMG_0159_Nakon nekoliko uzastopnih pobjeda došlo je vrijeme i za poraz. Ovoga puta bolji su bili košarkaši iz Vrbovca rezultatom 81:70.

KK Radnik – KK Petar Zrinski 70:81 (13:19; 29:35; 44:54)
Radnik: Jericha 6, Kirin, Maksić 9, Jukić 26, Beljo 4, Hrandek 16, Prstec, Pomper, Tomas 9, Kovačević, Vragović.
Petar Zrinski: Mikac Ve. 0, Drvenkar, Horvat, Pavić, Božić, Fašaić 14, Topalović 9, Krajinović 29, Božić , Mikac Vj. 8, Jurković 9, Tomić 12.

Radnik je do poluvremena držao priključak, da bi u trećoj četvrtini pokušao napraviti preokret. Naime, Križevčani su krenuli u četvrtinu serijom 15-7, te se sve činilo kako će upisati nove bodove, no to se nije dogodilo. Domaćin zadnje tri minute dionice nije uspio postići koš, dok su s druge strane gosti povećali vodstvo na deset razlike.
Zbog ozljede nije igrao Dominik Nervo, te je trener Ante Tomas bio prisiljen zadnju četvrtinu igrati s dva juniora, Lukom Tomasom i Markom Jukićem, s obzirom na to da veći dio ekipe nije bio raspoložen u ovoj utakmici. Igrajući s dva juniora od kojih je jedan 99. godište fizički nije bilo moguće igrati dobru obranu, te su Križevčani u zadnjoj četvrtini primili 27 poena i pitanje pobjednika je bilo odlučeno.

Kod domaćina najraspoloženiji je bio Marko Jukić s 26 poena od čega pet trica. Vrijedi spomenuti da je Marko ranije tog dana pobijedio u natjecanju u šutiranju trica na juniorskom All staru, očito je ostao zagrijan. U protivničkoj momčadi istaknuo se Krajinović koji je upisao 29 poena.

Niti ova utakmica nije prošla bez skorog incidenta, ovoga puta radnja je preseljena s parketa na tribine. Dva suparnička navijača su iz verbalnog okršaja skoro prešli u fizički, no uspjeli su ih smiriti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.