U srijedu i četvrtak seminar o upravljanju projektima

Radionica_Velika_Vijecnica_POU_Krizevci_by_Zdenko_Balog_2013Križevački poduzetnički cetar, u okviru projekta “Poduzetnički impuls” za 2013. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta, organizira seminar “Upravljanje projektima”, koji će se održati u Maloj vijećnici Grada Križevaca, u srijedu 5. i četvrtak 6. ožujka 2014. od 17 do 20 sati. Seminar je namijenjen poduzetnicima i obrtnicima, kao i onima koji to žele postati, te je za sve polaznike besplatan. Prijave se zaprimaju još danas popunjavanjem obrasca i dostavom e-poštom ili telefaksom na 048/628-966.

Seminar “Upravljanje projektima” usklađen je s preporukama Ministarstva poduzetništva i obrta, a obradit će teme: što je projekt, kako ga započeti, kako uspješno voditi projekt, razvoj projektnog tima, faze procesa upravljanja projektom, rizici u upravljanju projektima, te izrada primjera projekta.
Za sve dodatne informacije potrebno je obratiti se u Križevački poduzetnički centar, I. Z. Dijankovečkog 12, Križevci, svakim radnim danom od ponedjeljka do petka od 7-15 sati ili na broj telefona 048/628-929.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.