Večeras slušaonica s Vrabinhom i Babangidom

Vrabinho_BabangidaKriževačke lokalne snage i ljubitelji dub, reggae i drum’n’bass ritmova, selektori Vrabinho i Babangida svoje druženje u privatnim podrumima i dnevnim sobama oplemenit će suradnjom i zajedničkim javnim nastupom večeras na pozornici križevačkog Kluba kulture. Početak programa je zakazan za 22 sata, a ulaz je slobodan.
Projekt Kluba kulture, multimedijalnog i kulturnog centra kao središta nezavisne kulture, mladih i civilnog društva u gradu Križevcima, financiraju Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i Zaklada Kultura Nova.

Iz Kluba kulture također obavještavaju da je nakon pet odrađenih i jednog otkazanog nastupa završio 2. Crosstown Music Festival. Nastupe su uspješno odradili Zack Dust, F O R, Irena Žilić, Miki Solus i Teo Golub, a Nezahvalnici su svoj koncert morali otkazati zbog internih dogovora.
– Ovim putem zahvaljujemo izvođačima i publici te svima koji su na bilo koji način sudjelovali u festivalu. Crosstown će kroz godinu održati još pokoji promotivni koncert o kojima će biti obaviješteni na vrijeme, javljaju iz Kluba kulture.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.