‘KROLID’ je treći stanar poslovne zone Gornji Čret

Gornji_Cret_poduzetnicka_poslovna_zona_KrizevciKRIŽEVCI – Poslovna zona Gornji Čret dobila je trećega stanara; nakon dvije tamošnje tvrtke koje su početkom prosinca potpisale ugovore, jedna za kupnju 10 tisuća, a druga za pravo građenja na 2500 kvadrata, i treći stanar nove poslovne zone križevačka je tvrtka, pod nazivom KROLID, koja se bavi proizvodnjom rashladnih uređaja. Njezin direktor Zdravko Podolski s gradonačelnikom Brankom Hrgom sklopio je ugovor o davanju prava građenja na parceli površine 2500 četvornih metara, po cijeni od 27 lipa mjesečno po kvadratu. U cijenu najma zemljišta uračunata je i angažirana snaga od 10 kw električne energije, a poduzetnik ima pravo na oslobođenje plaćanja naknade za priključak vode, plina i kanalizacije, kao i na ostale olakšice predviđene programom raspolaganja zonom Gornji Čret. U tri pogodna čije bi gradnje trebale početi ove godine najavljeno je zapošljavanje 50-tak radnika.(RKC)

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
petrito
petrito

Sreća da su hdzovci u prošlom mandatu imali muda i stopirali hrgovu betonarku, sad bi bili banančica od investitora,palac gore

Aspro
Aspro

Lajkam!
Dobar i izrazito vrijedan čovjek otvara firmu u famoznoj “zoni sumraka”.
Nadam se da bude sve zaživilo u skorom vremenu.

Codec
Codec

Mislim da križevčani mogu biti ponosni, kao jedan od rijetkih gradova da se s obzirom na situaciju i krizna vremena, uopće otvaraju firme, a pogotovo tri..i s tim da samo jedna od njih zapošljava 50-ak ljudi. Ja dajem palac gore za ovo!!