KK Radnik i ove godine humanitarno

KK_Radnik_Krizevci_2010_FIVE4KIDS_Petaka_za_djaka_KK_ZagrebOve će se subote (danas, op.ur.) u Križevcima odigrati humanitarne utakmice u sklopu dobrotvorne akcije “Petaka za đaka” (FIVE4KIDS) kojoj je cilj uoči Božića darivati djecu s posebnim potrebama.

Akciju već desetu godinu za redom organizira Udruga P.O.I.N.T. iz Križevaca, a KK Radnik u njoj sudjeluje od 2009. godine, organizirajući dvije revijalne utakmice. Prošlih godina utakmice su igrane protiv košarkaškog kluba Zagreb, od kojih najviše pamtimo onu juniorsku iz 2010. kada su došli u sastavu s Dariom Šarićem i Mariom Hezonjom, reprezentativcima koje bismo uskoro mogli gledati u NBA ligi. Ove godine odigrat će se utakmice djevojčica između KK Radnik i KK Virovitica, a nakon njih nastupit će juniori koji će snage odmjeriti protiv Cedevite. U pauzama utakmica gledatelje će zabavljati parovi iz Plesnog centra Ritam te križevačke mažoretkinje.

Ova hvalevrijedna akcija se provodi od 2004. godine. U studenom i prosincu organizirano prikuplja financijska sredstva te druge potrepštine za djecu s posebnim potrebama, učenika križevačkog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te članova Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci. Sav dobrovoljni prihod te donacije posjetitelja namijenjeni su akciji “Petaka za đaka”.

Novčane donacije za FIVE4KIDS se primaju na namjenski broj žiro-računa akcije: 2402006-1400004747 (opis plaćanja: „Five4Kids“, primatelj uplate: Udruga P.O.I.N.T., Tomislavova 27, 48260 Križevci).

Utakmice će se odigrati u dvorani OŠ Ljudevita Modeca u sljedećem rasporedu:
14:30h KK Radnik Križevci – KK Virovitica (djevojčice)
16:00h KK Radnik Križevci – KK Cedevita Zagreb (juniori)

20 godina CSF
Vezano
4 komentara

Komentari su zatvoreni.