SDP u županiji završio izborni proces

SDP_Koprivnicko_krizevacka_zupanija_konvencija_izboriKOPRIVNICA – Podravsko-prigorski SDP održao je izbornu konvenciju stranke i tim okupljanjem okončao izborni proces, u kojem je županijska organizacija stranke već prije dobila novoga čelnika, Milivoja Androlića. Pomalo u sjeni dolaska predsjednika stranke Zorana Milanovića na skup u koprivničkoj gradskoj vijećnici, ostala su imena izabranih na ostale dužnosti u županijskom SDP-u, pa od predsjednika Androlića doznajemo da je konveciji prisustvovalo 114 delegata, birali su tijela županijske organizacije stranke, Predsjedništvo, Županijski odbor, te potpredsjednike.
– Za potpredsjednike su bile istaknute četiri kandidature, a delegati na konvenciji su većinom glasova izabrali kolege Tomislava Babića i Ivana Knoka, rekao nam je M. Androlić.

O ugođaju na konvenciji Androlić kaže da je bio demokratski, kako su u stranci već i navikli jer su jedini u državi koji predsjednika biraju neposredno, a jedan član ima jedan glas. Završeni izbori znače i da bez obzira na njihove rezultate svima u SDP-u slijedi isti put.
– To je put socijaldemokracije, put dobrobiti za sve građane i građanke Koprivničko-križevačke županije, podvukao je novi predsjednik.(RKC)

Vezano
2 komentara
  1. Gricko piše:

    Županije treba ukinuti pa s time i županijske osnovne organizacije zajednice “socijalista”

  2. HDZ piše:

    Vidi se da križevački SDP-ovci ne znaju ni listiće popuniti, imali su najviše nevažećih

Komentari su zatvoreni.