Sutra otvaranje trodnevnog 16. Obrtničkog i gospodarskog sajma županije

OGS_15sajam27-170-800-600-80-rd-255-255-255Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije poziva na 16. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 8. do 10. studenog 2013. godine. Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 3.000 četvornih metara zatvorenog prostora i 2.500 četvornih metara otvorenog prostora velike Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada. Program sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i šumarstvu, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama. Sajam počinje u petak 8. studenog 2013. svečanim otvaranjem u 11 sati.

Uz vrlo povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, kao i cijeli niz uobičajenih marketinških usluga, nudimo Vam i mogućnost odabira pozicije Vašeg izlagačkog prostora prema Vašoj želji. Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na internet stranici sajma. Za informacije i prijave zainteresirani se mogu obratiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-poštom.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Križevački poduzetnički centar d.o.o., Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije. Organizatori ove godine očekuju nastup oko 250 domaćih i inozemnih izlagača.

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Jasna Doskočil
Jasna Doskočil

Jasna Doskočil liked this on Facebook.

Snjezana Vojta
Snjezana Vojta

Snjezana Vojta liked this on Facebook.

Sanja Tokalić
Sanja Tokalić

Sanja Tokalić liked this on Facebook.

Alen Sacaric
Alen Sacaric

Alen Sacaric liked this on Facebook.

Zdenka Schneider
Zdenka Schneider

Zdenka Schneider liked this on Facebook.