Sutra otvaranje trodnevnog 16. Obrtničkog i gospodarskog sajma županije

OGS_15sajam27-170-800-600-80-rd-255-255-255Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije poziva na 16. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 8. do 10. studenog 2013. godine. Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 3.000 četvornih metara zatvorenog prostora i 2.500 četvornih metara otvorenog prostora velike Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada. Program sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i šumarstvu, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama. Sajam počinje u petak 8. studenog 2013. svečanim otvaranjem u 11 sati.

Uz vrlo povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, kao i cijeli niz uobičajenih marketinških usluga, nudimo Vam i mogućnost odabira pozicije Vašeg izlagačkog prostora prema Vašoj želji. Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na internet stranici sajma. Za informacije i prijave zainteresirani se mogu obratiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-poštom.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Križevački poduzetnički centar d.o.o., Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije. Organizatori ove godine očekuju nastup oko 250 domaćih i inozemnih izlagača.

Vezano
9 komentara

Komentari su zatvoreni.