Sutra besplatni seminar ‘Europske mogućnosti za ruralne žene’

Europske_mogucnosti_za_ruralne_zene_CESIU petak 8. listopada 2013. u 13 sati u sklopu 16. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije u dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima će se održati besplatni info-seminar u sklopu projekta “Europske mogućnosti za ruralne žene”, namijenjen svim zainteresiranim ženama, poduzetnicama, vlasnicama OPG-a, obrtnicama, članicama zadruga. Sudionice će se informirati o projektu, EU fondovima te mogućnosti sudjelovanja na edukaciji o procesima pripreme i vođenja EU projekata i ostalim projektnim aktivnostima. Seminar će držati Katarina Ivanković Knežević iz Ministarstva rada i mirovinskog sustava, načelnica Sektora za programiranje, praćenje i vrjednovanje programa i projekata EU, koja će uz projekt predstaviti i dva kratka filma o uspješnim inicijativama i socijalnim zakladama kojima upravljaju žene.

Projekt “Europske mogućnosti za ruralne žene” provode CESI, K zona, Radio Kaj i Udruga žena HERA Križevci u Zagrebačkoj, Krapinsko-zagorskoj i Koprivničko–križevačkoj županiji uz financijsku podršku Europske unije u okviru programa IPA INFO 2012. Cilj projekta je informirati žene iz ruralnih područja o mogućnostima koje donosi
članstvo u Europskoj uniji, educirati ih o mogućnostima financiranja projekata iz EU fondova te upoznati građane i građanke s utjecajem članstva u EU na njihov svakodnevni život. Više o projektu može se pronaći na stranicama Centra za edukaciju, savjetovanje i istraživanje – CESI.

Vezano
1 komentar

Komentari su zatvoreni.