Križevačke gimnazijalke i osnovnoškolke osigurale odlazak na državno natjecanje u plesu

Učenice križevačke Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog i osnovnih škola Ljudevita Modeca i “Vladimir Nazor” osvojile su prva mjesta u svojim kategorijama na županijskom natjecanju u plesu danas u sportskoj dvorani Križevačkog poduzetničkog centra. Natjecanje je organizirano u dvije kategorije i to dvoranski odnosno umjetnički te urbani plesovi, a pobjednici svake kategorije osigurali su odlazak na državno natjecanje.

U kategoriji dvoranskog plesa za osnovne škole prvo mjesto osvojile su učenice Iva Sokač, Kiara Koprić i Laura Bačak iz OŠ “Vladimir Nazor” s mentoricom Andreom Šturbek. U kategoriji urban/pom – pom pobijedila je ekipa iz OŠ Ljudevita Modeca u kojoj su plesale Pia Sertić, Ines Čevisek i Dora Devčić, mentorica im je Darinka Šimunčić. Nastupile su još i učenice iz Svetog Petra Orehovca i iz OŠ “Grigor Vitez” Sveti Ivan Žabno.

Kod učenica srednjih škola u kategoriji urbani plesovi pobijedila je Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkog Križevci za koju su plesale Leona Buzina, Ivana Sokač, Saša Zenta i Ella Lučki, a pripremala ih je profesorica Marijana Blažun Marinić. U kategoriji dvoranskog plesa prvo mjesto je zauzela Gimnazija “Fran Galović” iz Koprivnice, a sudjelovale su još i učenice iz Srednje škole Koprivnica. Domaćini natjecanja bili su Školski sportski savez koprivničko-križevačke županije, Osnovna škola Ljudevita Modeca Križevci i Srednja gospodarska škola Križevci.

Vezano

Komentari su zatvoreni.