Branko Hrg: Cesta će se otvoriti u izbornoj godini

Branko_Hrg_Organizacija_mladih_HSS-aKRIŽEVCI – Izgradnja prometnice od Vrbovca do Križevaca, ili točnije od Cugovca do Cubinca, započeta kao autocesta a nastavljena kao brza, odvija se predviđenim ritmom. Ta dionica podravskog kraka ipsilona probijena je na cijeloj dužini, materijal za podlogu je većinom navožen, izgrađena je ili pred završetkom većina cestovnih objekata, pa i bez rokova koji se slučajno poklapaju križevački gradonačelnik Branko Hrg pretpostavlja datum službenog i svečanog otovrenja.
– 2015-te su izbori, vjerojatno će se tada otvarati cesta, smatra Hrg.

Iako je prvom fazom cesta trebala stići do Vojakovačkog Kloštra, pa su i ugovori s izvođačima radova tako potpisani, za taj ostatak još se niti ne otkupljuje zemljište, veli Hrg. Ipak, kaže da Grad pregovora s Hrvatskim auto cestama o gradnji obilaznice.
– Jer po obavezi prema Gradu Križevcima, oni nam trebaju omogućiti spojnu cestu od Majurca kroz zonu Gornji Čret, pa spoj na ulaznu petlju, što će u stvari biti jako dobro i za putnike koji se voze iz podravskog dijela, Koprivnice, jer neće morati gubiti vrijeme ulaskom i vožnjom kroz grad.
Istovremeno, poslovna zona bi dobila najkraći put do brze ceste prema Zagrebu, zaključio je Hrg.(RKC)

20 godina CSF
Vezano
13 komentara
  1. nino piše:

    Ivane,uz toliko lijepih riječi s kojima možeš opisati naše najdraže križevačke političare nemaš potrebe koristiti neprimjerne riječi, pogledaj samo kako tu ljubav iskazuje Crni Petar na primjer… evo šekret je jedna prekrasna križevačka riječ za opisivanje dragog nam gradonačelnika i njegovih vučića, ovaj KLOKANČIĆA htjedoh reči .

  2. krizevciinfo piše:

    @Ivan: upotrijebili ste riječ koja je među neprikladnima, pa je automatski uklonjeno. Za pravila ponašanja molimo pročitajte https://www.krizevci.info/uvjeti-koristenja/. Hvala na razumijevanju.

  3. Ivan piše:

    bloikirate mi komentare. Zašto?

  4. Ivan piše:

    Hrg seljačina

  5. nino piše:

    sorry vijeĆnike, pobjego prst u krivu rupu…

  6. nino piše:

    mali Fergusone, nije cilj praviti se pametan, nego ne biti glup kao ti.. čitam na facebooku da vi u HSS-u imate “zlatnu mladež” koja viječnike naziva klokanima, jel su ih to tak učili Hrg i njegov Vučko ili možda ipak mali vučić Katanović … 🙂

  7. nino piše:

    A kaj bi Hrg, da ju otvore možda na njegov rođendan? Bemti budale. Pa normalno da će je otvarati kad bude gotova, ako to bude 2015. biti će 2015., bitno je da su on, Koren i Sanader otvorili radove “poslije izbora” 🙂 kaj se je Hrg toga zaboravil?

    1. imt533 piše:

      nino, ne pravi se pametan

  8. cuma piše:

    Hrgov cinizam spram i njegove navade,,,baš mudro!

  9. sdpfuker piše:

    Sve se mijenja, ali otvaranje objekata i zakapanje kamena temeljaca prije izbora to ostaje koja god vlast dolazi

Komentari su zatvoreni.