U srijedu radionica ‘Uvod u društveno poduzetništvo’

Radionica_Velika_Vijecnica_POU_Krizevci_by_Zdenko_Balog_2013Program JAKO, program razvoja civilnog društva i lokalnih zajednica u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj, organizira radionicu “Uvod u društveno poduzetništvo” koja će se održati 6. studenog u Križevcima, od 10 do 13 sati. Program JAKO kroz ovu radionicu želi ojačati kapacitete organizacija civilnog društva (OCD), društvenih poduzetnika, inovatora, ali i potaknuti zainteresirane na društveno-poduzetničku inicijativu. Voditelj radionice, Teo Petričević, trener u CEDRA-i Čakovec, organizacije koja je i sama primjer dobre prakse društvenog poduzetništva, upoznat će sudionike s kontekstom društvene ekonomije i društvenog poduzetništva, te primjerima dobre prakse.

Mjesto održavanja radionice je Velika vijećnica grada Križevaca u ulici I. Z. Dijankovečkog 12 u Križevcima. Prisustvovanje radionici za sve sudionike/ce je besplatno, dok troškove radionice pokriva Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u sklopu Programa JAKO. Broj sudionika/ca je ograničen.
– Sve zainteresirane molimo da se prijave putem prijavnog obrasca, najkasnije do 3. studenoga 2013. u 15 sati, ističe u pozivu voditeljica Progama JAKO u Koprivničko-križevačkoj županiji Sonja Hlebar, napominjući da organizator pokriva troškove radionice, materijale i osvježenja vodom, dok putne troškove sudionici pokrivaju sami. Dodatne informacije mogu se dobiti e-poštom ili na mobitel 098/93-32-406.

20 godina CSF
Vezano
2 komentara

Komentari su zatvoreni.