Križevci slavili i u Slavonskom Brodu

KK_Krizevci_kosarka_A1_ligaU drugom kolu A1 lige Križevci su slavili na gostovanju Slavonskom Brodu. Gosti su od samog početka susreta bili u prednosti i mirno su priveli utakmicu kraju

Da je netko prije početka prvenstva rekao da će Križevci nakon dva susreta imati dvije pobjede na kontu malo bi tko vjerovao. Svladali su kući favorizirani Jolly te danas u gostima Slavonski Brod odakle se malo tko može pohvaliti da je u prethodnim sezonama odnosio bodove. Loš raspored se pretvorio u dobar, a u sljedećem kolu dočekuju i ne odveć snažnu Dardu pa bi se tako moglo dogoditi da nakon tri kola imaju tri pobjede zaredom.

U samoj utakmici ključno je bilo otvaranje gdje su se bolje snašli gosti, a nakon deset minuta vode s čak 12 razlike. Do kraja poluvremena uspjeli su očuvati prednost te puni elana s plus 10 na kontu ulaze u drugo poluvrijeme. Bitniji rezultatski pomak nismo vidjeli niti u nastavku. Domaći niti jednom nisu uspjeli priprijetiti, a gosti na krilima Konjevića dolaze do pobjede 83:75.

O kratkoj klupi Slavonskog Broda suludo je pričati jer niti Križevci se, ruku na srce, ne mogu pohvaliti prejakim rosterom. Osim skoka, gosti su se pokazali bolji u svim relevantnim pokazateljima i očita je da su se bolje pripremili za protivnika. Iako je prerano pričati o tome, ali s obzirom na teško stradavanje u Sinju i današnju predstavu, domaćima, kao što je i najavljeno, preostaje borba za goli život i ostanak u ligi.

Slavonski Brod – Križevci 75:83 (14:26; 43:53; 58:71)
Slavonski Brod: Šebalj, Kraljik, Šljuka 16, Živković 2, Šamija 2, Blažević 9, Fodor 21, Hajdić 6, Soldo 17, Kristijan, Karlović 2, Šmital.
Križevci: Konjević 19, Matoić, Palčić 14, Palac 4, Čusek, Kapelari, Prstec, Maslić 6, Ćubela 9, Rogić 11, Jurjević 11, Kapusta 9.

20 godina CSF
Vezano
4 komentara
  1. Mirjana piše:

    Bravo dečki! Svaka vam čast! U subotu dolaze i cure navijati za vas. Mlada ekipa, mladi trener, mlada uprava, sve manekeni 🙂 Pobjedite za nas u subotu

Komentari su zatvoreni.