Trgovali marihuanom, krivotvorio kune

Uzgoj_medicinskog_kanabisaKRIŽEVCI – Policajci završili su dvije istrage neovlaštene proizvodnje i prometa, te omogućavanja trošenja droga, u kojima je sudjelovalo sedam osoba, od čega trojica maloljetnika. Pretragama je pronađeno i oduzeto 19 suhih stabljika indijske konoplje, te gotovo 10 grama marihuane.
U trećoj pak istrazi razotkrili su mladog krivotvoritelja novca; 19-ogodišnjak je na svojem aparatu preslikao i ispisao jednu novčanicu od 100 kuna i dvije novčanice od 50, te ih pokušao na tržnici u Križevcima staviti u opticaj. S jednom 50-ticom je uspio, no kod druge trgovac je prepoznao krivotvoren novac. Od osumnjičenika je osim novčanica oduzeto i računalo s pisačem i skenerom, a prijava je upućena Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Koprivnici.(RKC)

Vezano
9 komentara
  1. vl piše:

    navek je najveći lopov onaj kaj fkrade kokoš, tak i ovo sad, kolko je zgubljeno energije i vremena na navedeni “mali” prekršaj. dajte neka “malo jače” vlovite.

  2. Zednodijete piše:

    Sramotno je na kaj se trose novci poreznih obveznika, na konoplju i par
    grama suhe konoplje.
    A gle, “Na Kalniku održano predavanje o preradi vina
    ” o alkoholu ni rijeci, nikog ne zatvaraju, nikome ne pljene, inace
    je vino i rakija poznat kao lijek za sve bolesti, ne razara obitelji, ne stvara nasilnike.
    ma preglupo trositi slova na te gluposti o konoplji.

  3. Vaso piše:

    Bolje cerka kurva nego sin pandur , smijesno kolko ste jadni i glupi dok se krecete ovim gradom i glumite nesto sto niste , glumite ljude a niste evoluirali dalje od primata 😉

  4. Pustinja piše:

    Gotovo 10 grama, kriminalac jedan bezobrazni, sram ga budi, tj sram ih budi jer se to treba podijeliti na njih 7. Dakle to su ogromne količine od 1,3 grama po glavi, doista opasnost po ovaj red i zakon koji vladaju u državi. 😉

Komentari su zatvoreni.