Nove križevačke učiteljice mentorice i savjetnice

napredovanje_u_zvanju_os_ljudevita_modeca_martina_valec_rebicNAPREDOVANJE U ZVANJU Učiteljice Lucija Martinčić, Sandra Poštić i Martina Valec-Rebić uoči Svjetskog dana učitelja promovirane su u savjetnice i mentorice

Među više od 550 odgojno-obrazovnih radnika iz čitave Hrvatske koji su na svečanosti u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu 3. listopada 2014. napredovali u zvanju bile su i tri učiteljice Osnovne škole Ljudevita Modeca. Učiteljica razredne nastave Lucija Martinčić i učiteljica glazbene kulture Sandra Poštić ove su godine stekle zvanje učiteljica savjetnica, dok je Martina Valec-Rebić, učiteljica hrvatskoga jezika, po prvi put izabrana u zvanje mentorice. Odluke o napredovanju promoviranima su uručili pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Staša Skenžić i ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje Vinko Filipović.

U OŠ Ljudevita Modeca uz spomenute učiteljice radi još nekoliko stručnih suradnika i učitelja mentora i savjetnika: Suzana Balić, Ana Ivančan, Tihomir Pleša i Gordana Podravec.

U zvanje mentora i savjetnika biraju se odgojno-obrazovni radnici koji svojim radom, stručnošću, pedagoškim i metodičkim odlikama te pozitivnim nastojanjima postižu uzorne rezultate u izravnom odgojno-obrazovnom radu, izvannastavnim aktivnostima i izvannastavnim stručnim radom pridonose unapređivanju procesa poučavanja, razvoju cjelokupne odgojno-obrazovne djelatnosti svoje ustanove i hrvatskoga odgojno-obrazovnog sustava u cjelini.

Vezano

Komentari su zatvoreni.