Hrvoje Išek: Combisova rekordna 2016. godina i nastavak rasta

Ljeto je i polako se zbrajaju rezultati u prvih šest mjeseci ove godine, što je napravljeno, što se očekuje nakon što se na godišnjem napune baterije. Upravo o tome u kojem se smjeru razvija domaći IT sektor razgovarali smo predsjednikom Uprave Combisa, po prihodima jedne od največih domaćih IT tvrtki u vlasništvu HT-a. Bit će nekih koji će reći da ima i većih ali u konsolidaciji i izvan Hrvatske.

Kako smo krenuli u analizu domaćeg IT tržišta upravo se ta tema i očekivanja nametnula kao ključna. Inače ICTbusiness.info I ove godine radi analizu koju su pomogle tvrtka Bisnode odnosno portal Poslovna.hr.

„Očekivanja i ciljevi Combisa, kao najvećeg Service i Cloud integratora u Hrvatskoj, su uvijek visoko postavljeni. Tako je 2016. bila najbolja i rekordna godina za Combis po svim financijskim pokazateljima i najmanje što očekujemo je da te rezultate ponovimo i još malo poboljšamo“, ističe Išek.

On dodaje da sveprisutna digitalizacija poslovanja i digitalna transformacija je jedna od najvećih prilika, ali i izazova s kojim se trenutačno suočavaju kompanije te smatra da je tu velika važnost personaliziranijeg pristupa i važnost specifičnih domenskih znanja. … (ICTBusiness.info)

Cijeli članak može se pročitati ovdje.

20 godina CSF

Komentari su zatvoreni.