Klub kulture otvara vrata u novoj sezoni

Klub_kulture_nova_sezona_2013_2014U osmu godinu rada zakoračio je Klub kulture – multimedijalni i kulturni centar u Križevcima – projekt udruge K.V.A.R.K. koji je postao jedan od glavnih temeljaca kulturnih događanja u gradu Križevcima. U suradnji s kafićem Gentleman’s Križevci, ponuda će biti i dodatno proširena različitim promotivnim aktivnostima, akcijama i dobrom ponudom. U novu sezonu 2013./14. klub kreće s programskim aktivnostima koji uključuje mnoštvo raznih kulturnih i zabavnih događanja, od likovnih projekata Galerije K do pubovskih kviz događanja. Priprema se i novi klupski brand Massive Vibezz sa naglaskom na moderne elektronske klupske trendove koji će prezentirati najbolje od lokalne i hrvatske bass scene.

Podrška će i dalje ići u smjeru promoviranja mladih hrvatskih rock bendova kroz program Little Band Revolution a u bližoj budućnosti priprema se i velika obljetnica osam godina rada kluba i mnoštvo ostalih događanja koje će nas grijati do kraja godine.
– Pratite rad kluba, podržite svojim dolaskom i sudjelujete u radu svojim inicijativama. Prostor je i dalje otvoren za sve aktere civilnoga društva koji žele realizirati svoje programe, nove ideje, suradnike i volontere, ističe predsjednik udruge Admir Sinani, koji iz programa za listopad izdvaja otvorenje kluba uz Miss Kali, Milan Tarot Show i projekt Duplo Pakiranje koji će otvoriti izložbeni postav Galerije “K”, a uskoro dolazi i potvrda novih događanja.

Miss_Kalli_Klub_kulture_Krizevci

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Portal Križevci.info
Portal Križevci.info

Portal Križevci.info liked this on Facebook.

Sally Summer
Sally Summer

Sally Summer liked this on Facebook.

Snjezana Vojta
Snjezana Vojta

Snjezana Vojta liked this on Facebook.

Mirjana Mira Horvat
Mirjana Mira Horvat

Mirjana Mira Horvat liked this on Facebook.

Ren Yan
Ren Yan

Ren Yan liked this on Facebook.