Komunalne i druge probleme u gradu prijavite putem aplikacije Popravimo.hr

Grad Križevci ove je godine krenuo u digitalizaciju Gradske uprave Grada Križevaca. Nakon modernizirane web stranice, građanima je dostupna i aplikacija Popravimo.hr. Riječ je o besplatnoj web i mobilnoj aplikaciji putem koje građani mogu prijaviti probleme ili nedostatke vezane uz komunalnu i prometnu infrastrukturu, te hortikularne objekte na javnim površinama na području Križevaca.

Ukoliko aplikaciji pristupate putem računala, jednostavno posjetite stranicu www.krizevci.hr, kliknite na GIS Križevci nakon čega ćete u gornjem lijevom kutku vidjeti popravimo.hr.

Mobilnu aplikaciju mogu preuzeti svi korisnici pametnih telefona putem Google Playa i iTunesa i u par klikova dojaviti problem.

Cilj ovog sustava je bolja organizacija upravljanja i održavanja prometnom i komunalnom infrastrukturom grada. Kao što naši građani znaju, Križevci imaju površinu od 263,72 kilometara kvadratna i ukupno 59 naselja pa je teško svakodnevno obilaziti cijeli taj prostor kako bi se detektirali problemi. Ovim sustavom problemi se rješavaju brže, a građane se ujedno informira o statusu problema. Ovo je samo još jedan od koraka kojim idemo prema digitalizaciji Gradske uprave Grada Križevaca,“ istaknuo je gradonačelnik Mario Rajn.

Vezano
1 komentar
  1. Gordana Dragelj piše:

    Kada če netko nešto poduzeti da natjera vlasnike oranica u Gunduličevoj ulici iza kučice udruge Maslačak ( cijeli brijeg iznad) da ta polja kose ,senčare ili obrađuju. To je leglo zmija i ambrozije i tako blizu centra grada. To je tako več godinama ,pa gdje mi živimo u nekom napuštenom i obraslom selu ispod neke planine? Koliko čuje da po selima redari obilaze oranice i to daleko od sela i ljudima naplačuju kazne a ovdje talo reči u centru grada imamo takav nered i nemarnost vlasnika i grada.

Komentari su zatvoreni.