Leonarda po twingo došla za 15 minuta

Studentica ekonomije, 19-godišnja Leonarda Ehrenberger iz Križevaca, dobila je automobil renault twingo na večerašnjoj nagradnoj igri, finalu ovogodišnjeg, 11. Županijskog obrtničkog i gospodarskog sajma u Križevcima. Leonarda je ulaznicu na Sajam kupila kao i ostalih 4157 ljudi, čiji su se kuponi našli u velikom bubnju za izvlačenje nagrada. Kao i većina nadala se najvrijednijoj nagradi, no nije dočekala njihovo izvlačenje, koje se moglo pratiti i putem izravnog radijskog prijenosa. O premiji su je mobitelom morali obavijestiti organizatori sajma.

Do hale C djevojka je dopješačila u pratnji svoje mlađe sestre, i iz ruku direktora Sajma Darka Masneca, nakon što se legitimirala osobnom iskaznicom,, uzela ključeve. Praćena fotoreporterima i tehničkim osobljem Sajma dobitnica je u auto sjela u hali A, na štandu Auto Culaka, donatora nagrade. Leonarda je tek pozirala za volanom automobila koji će još neko vrijeme biti u posjedu organizatora iz KPC-a, dok se na sretnu vlasnici ne prenesu sva vlasnička prava i sredi osiguranje vozila. No Leonarda neće odmah sama osjetiti cestu u svom twingu, obzirom da je tek čeka polazak u autoškolu i polaganje vozačkog ispita. Dobitak će je, kazala je, u svakom slučaju potaknuti da pođe u autoškolu.

Za podizanje preostalih 15 nagrada, vrijednih 24000 kuna, (od kosilice, usisivača, kompleta za vrt, poklon paketa proizvoda i usluga raznih izlagača) njihovi dobitnici mogu se javiti idućih dana u Križevački poduzetnički centar. Zanimljivo je da su se neki kuponi za nagradnu igru u bubanj ubacivali doslovno u posljednji tren, pa je i njihov broj čak premašio lanjski. No to samo govori kako je upravo nagradna igra “najkorisniji” segment sajmenih križevačkih dana, jer posjetiteljima u razdoblju famozne svjetske gospodarske krize, koja je dirnula i njihove džepove, ulijeva nadu da će baš njih oplemeniti sreća i donijeti kakvu-takvu vrijednost.

To se pak ne bi moglo reći za poslovne rezultate, barem sudeći po dojmovima i reakcijama dijela posjetitelja i izlagača s kojima smo komunicirali, a koji su kazali da im netom završena obrtničko-gospodarska manifestacija nije donijela “neko” zadovoljstvo.

Ima govora da je Sajmu, kao susretu stvarnih vrijednosti, prijeko potrebno svježe krvi, osmišljavanje sadržaja poput primjerice natjecanja u pripremi jela ili sportskih druženja, koja bi na otvorenom, ispred hangara, stvorila veselu atmosferu koja se neće htjeti propustiti…

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.