Saborska zastupnica poziva sugrađane na suradnju

Dr.sc. Marija Vukobratović, profesorica na Visokom gospodarskom učilištu Križevci i saborska zastupnica SDP-a u Hrvatskom saboru, podsjeća na uredovno vrijeme za prijam i razgovore s građanima. Iako ima otvorene termine dva puta mjesečno od samog početka saborskog mandata, njen poziv na suradnju nije uvijek imao najbolji odaziv:
– Iz tog sam se razloga odlučila na drugačiji pristup i već neko vrijeme na razgovor pozivam križevačke udruge. Kako ih u gradu djeluje čak 140, bit će potrebno određeno vrijeme da se sa svima sastanem, ističe Vukobratović i poziva svaki drugi i četvrti ponedjeljak u mjesecu u Malu vijećnicu od 15 sati građane, a od 16 sati udruge uz prethodnu najavu.

Vukobratović, koja je istaknula i svoju kandidaturu za gradonačelnicu Grada Križevaca, do sada se sastala i sa svim gradonačelnicima u Koprivničko-križevačkoj županiji te načelnicima općina križevačkog kraja, ali i članovima križevačkih mjesnih odbora i gradskih četvrti.
– Moj poziv mjesnim odborima je uglavnom dobro dočekan, a sastanci su obavljeni na obostrano zadovoljstvo, osim s mjesnim odborom Majurec čiji je predsjednik na vrlo grub i neuljudan način odbio bilo kakav oblik razgovora sa mnom, otkriva Vukobratović, uz napomenu da je sigurna kako taj stav i mišljenje ne dijele ostali članovi odbora kao ni mještani Majurca, koje poziva da joj se jave.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.