Drugu nedjelju 4. Otvoreno prvenstvo grada u stolnom tenisu

U nedjelju 24. veljače 2013. održava se 4. Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu u organizaciji Stolnoteniskog kluba Križevci, a pod pokroviteljstvom Grada Križevaca. Turnir počinje u 8:30 sati u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca, a prijave su moguće e-poštom, na broj mobitela 095/867-0925 (Dražen Kranjec) ili pola sata prije početka turnira. Sudjelovati mogu svi zainteresirani koji ponesu vlastiti reket i plate kotizaciju 100 kuna, uz navođenje imena i prezimena, godine rođenja, eventualno pripadnost klubu i odabir jedne od kategorija natjecanja.

Natjecatelji će se moći prijaviti u jednoj od sljedećih kategorija: seniori do 40 godina, veterani 40-49, 50-59 i 60+ godina, parovi seniora i veterana do 49 godina te veterani i stariji seniori 60+. Natjecanje za kategorije u kojima se prijavi manje od četiri natjecatelja neće se održati. U pojedinačnom dijelu natjecanja natjecatelji će biti razvrstani po skupinama gdje se sastaju svaki sa svakim, a dva najbolje plasirana iz skupine nastavljaju natjecanje klasičnim sustavom eliminacije. Svi susreti se igraju na tri dobivena seta prema pravilma HSTS-a, a nositelje će odrediti vrhovni sudac Damir Komerički.

Organizator će četiri najbolje plasirana igrača svake kategorije nagraditi sportskim trofejima, buteljom vina i majicom, a najboljeg u pojedinačnoj kategoriji očekuje i trenirka. Također će se dodijeliti nagrada za najstarijeg igrača i najmlađeg igrača, za najboljeg igrača i najslabije plasiranog igrača te šest nagrada za najvjernije igrače turnira. U iznos kotizacije je uključen doručak sa švedskim stolom, ponuda dvije vrste jela za ručak i piće po želji.

Vezano

Komentari su zatvoreni.