Danas besplatni zagrljaji Wellness Akademije Fitomania

Wellness Akademija Fitomania poziva sugrađane na doček kraja svijeta i dolazak svemiraca sa stilom – zagrljajima, na uzvraćanje besplatnih zagrljaja kojima će ih tijekom današnjeg dana u vremenu od 10 do 18 sati na Strossmayerovom trgu u Križevcima obasipati mladi wellness savjetnici iz Križevaca i okolice. Riječ je o novoj inicijativi Ivana Pokupeca iz Majurca, koji želi naučiti ljude konceptima zdrave prehrane i pomoći im da malim promjenama svojih prehrambenih navika naprave veliki rezultat za svoje zdravlje i izgled. Pokupec je vlasnik Fitomanije i trener svima koji se žele osjećati dobro i prenijeti pozitivno iskustvo posjeta Fitomaniji svojim bližnjima.
– Još je u 5. stoljeću Hipokrat rekao: Neka Vam lijek bude hrana, a hrana Vaš lijek, ističe Pokupec.

Wellness Akademija Fitomania je pokrenuta početkom studenog, a osim fizičkog prostora za savjetovanje sugrađana nudi i video uratke na servisu YouTube, kojima želi potaknuti na pojačanu brigu o vlastitom tijelu i zdravlju, objasniti što se događa s tijelom, koji su mehanizmi i principi po kojima tijelo funkcionira i što to znači za ljudsko zdravlje. Pokupec i suradnici tvrde da je pristup vrlo profesionalan i znanstveno medicinski utemeljen, a kod njih nema stolova za masažu, stanica za manikuru i aparata za kavitaciju, već se radi o toplom, vedrom prostoru u kojem je jedina oprema vaga i stol sa stolicama.

Usluge koje Fitomania nudi su: analiza tjelesnog stanja (body scan), u kojem se na jednostavan način – stajanjem na vagu – izmjeri postotak mišićnog tkiva, potkožnog masnog tkiva i udjela vode. Zatim u jednom opuštenom, ugodnom razgovoru slijedi analiza dnevnih prehrambenih navika i ako postoji odstupanje između brojki i onih koje preporučuje Svjetska zdravstvena organizacija, Pokupec predlaže program prehrane koji je najpraktičniji – skidanje viška kilograma, dobivanje mišićne mase, ublažavanje metaboličkih poremećaja (alergije, tlak, slabokrvnost, dijabetes, koža, itd.) ili sportski program prehrane za one koji žele bolje rezultate.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.