Bruno i Klara Katavić ponovo izvrsni

U Varaždinu je održan jaki međunarodni karate tunir na kojemu je nastupilo preko 600 natjecatelja. Karate klub Križevci je nastupio u sastavu: Rajna Franulić, Jakov Harča,Janko Širola i Rudolf Roesler u katama, te Bruno i Klara Katavić u borbama. Bruno je još jednom oduševio sve koji su promatrali njegove borbe na turniru. U kategoriji kadeta do 57 kg stigao je do finala nizom vrlo atraktivnih borbi koje je dobivao visokim rezultatima za što je nagrađen pljeskom punih varaždinskih tribina. U finalu nije bilo dovoljno snage što je posljedica dvotjedne stanke zbog ozljede leđa pa se je morao zadovoljiti srebrom. U kategoriji juniorki -59 kg  Klara je osvojila brončanu medalju u kojoj je nakon što je pobjedila prvakinju BiH, izgubila od Prvakinje Hrvatske preglasavanjem.
– Bruno i Klara su u užem krugu favorita koji će osvajati medalje na prvenstvu Hrvatske, najavio je njihov trener Tomislav Dvorski skorašnje prvenstvo države koje se održava u Poreču, a ujedno je i kvalifikacijsko za europsko prvenstvo.

U konkurenciji juniora, već u prvom kolu, Bruno se je namjerio na bivšeg europskog i aktualnog viceprvaka europe i izgubio rezultatom 5:3 u posljednjim sekundama. Klara Katavić je u kategoriji kadetkinja +54kg osvojila zlatnu medalju, a  valja napomenuti da je u polufinalnoj borbi pobjedila aktualnu prvakinju države koja ove godine nije još poražena! Klara se je na najbolji mogući način oprostila od ove kategorije s obzirom da već na idućem turniru može nastupiti samo u kategoriji juniorki.
– Janko Širola i Rudolf Roesler su u katama stigli do polufinala gdje su u borbi za broncu nažalost posustali, ali s obzirom na jačinu turnira moramo biti zadovoljni, navela je njihova trenerica Marina Kic.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.