Uspjesi mladih članica Foto-kino-video kluba ‘Križevci’

Članice Foto-kino-video kluba “Križevci”, koji djeluje pri Zajednici tehničke kulture Križevci, posljednjih dana nižu uspjehe na izložbama, revijama i natječajima u Hrvatskoj i regiji. Na nacionalni bienalni V. salon fotografije minijature održanom u Belom Manastiru, od 96 autora iz cijele Hrvatske s 372 fotografije iz Križevaca je stiglo 18 fotografija 6 mladih autora, a ocjenjivačko povjerenstvo Salona je Križevčanki Irmi Vargić dodijelilo srebrnu plaketu za fotografiju “auto je auto” u kategoriji mlađih autora do 16 godina.

Na 8. Međunarodnoj reviji turističke fotografije “TOURPHOTO 2012.” na temu turizma Koprivničko-križevačke županije, od 98 fotografija 28 autora iz Križevaca je pristiglo 29 fotografija 7 autora, a za fotografiju “Kuburaši” pohvalom stručnog žirija je nagrađena Elena-Antea Ondruj.

Na 2. međunarodnoj izložbi fotografija mladih „Dani omladinske fotografije Srbije – Sombor 2012“ s ukupno 15 izabranih fotografija predstavilo se sedam mladih članova FKVK “Križevci” starosti do 21. godine: Katarina Ferenčak, Rajna Franulić, Katarina Matosović, Elena-Antea Ondruj, Irma Vargić i Antonia Petrić sa po dvije fotografije te Hrvoje Krhač sa tri fotografije.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.