Pobjeda rukometaša KTC-a na domaćem terenu

U prošla dva kola križevački su rukometaši doživjeli dva poraza, i to kod kuće protiv favoriziranoga Đakova (26:28) te, iznenađujuće, na gostovanju protiv Dugog Sela (40:30). Protiv Đakova je utakmica bila kvalitetna i većim dijelom susreta više nago ravnopravna, a o pobjedniku ili nekom neriješenom rezultatu su odlučivale sitnice i možda malo sreće. No, u Dugom Selu neka druga priča, iako su Križevčani objektivno očekivali pobjedu dogodio se totalni pad igre i to gotovo od svih igrača i neugodan poraz od –10 golova. Normalno da su takva utakmica i dva poraza zaredom loše djelovali na sve u klubu, ali i navijače i simpatizere. Zato im je ovaj susret protiv Međimurja bio od iznimne važnosti, dodajući još i to da KTC sljedeća tri kola ide na jako teška gostovanja. U sljedećem kolu gostuje kod vodećeg Umaga koji je ovo kolo izgubio od Matulja.

Od samog početka susreta KTC-a protiv rukometaša iz Međimurja vidjelo se da je domaćin kvalitetnija, bolja i konkretnija momčad koja je igrala izvrsnu obranu i u napadu bila s dosta akcija i kretanja. Takav pristup im je u 29. minuti donio vodstvo od 13:7 unatoć zapucanih 6 kontri. Tada dolazi do malo dekoncetracije i opuštanja pa gosti u dvije minute postižu dva gola i smanjuju na 13:9.

U drugom dijelu ponovo dominacija domaćina i u 44. minuti je već +8 za njih (22.14). Kad se činilo da će gosti otići kući s povelikim minusom, križevački rukometaši upadaju u rekizacijsku krizu, neku brzopletost rješavanja napada.To im se dobrano osvećuje i u 54. minuti su Međimurci na samo -2 gola zaostataka (23:21). U zadnjih 6 minuta ponovo konsolidacija domaćih redova i pobjeda KTC-a od 30:24. Iako gosti od vodstva 1:2 nisu bili niti blizu izjednačenju, a kamoli vodstvu, cijelim tijekom utakmice se osjećala neka strepnja i sumnja ili bolje rečeno, nedoumica u mogućnosti igrača Drageca Miklečića. Nakon 8 odigranih kola, novaci u 1. HRL RK KTC se sa 8 bodova nalazi na jako dobrom 7. mjestu, zaostajući samo bod za šestim Osijekom.

1. HRL 8.kolo:
RK KTC – RK MEĐIMURJE 30:24 (13:9)

Za KTC su igrali i postigli pogotke: Marko Benković, Šignjar, Neven Predojević 3, Pećina 6, Babić 3, Roman Predojević 2, Kemenović, Zvonimir Marković 1, Krunoslav Hunjak, Jelenić 9, Bogdan, Matija Hunjak, Kamenar 2, Augustinčić, Ivan Katavić, Robert Marković 3. Trener: Dragutin Miklečić. Sl. predstavnik: Josip Petrlić.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.