Franjo Horvat poginuo u dvorištu kolege s posla

KRIŽEVCI, BOČKOVEC – Teška nesreća u kojoj je poginuo Franjo Horvat (45) dogodila se u petak oko 18.05 sati u Bočkovcu pored Križevaca. Nesreća se dogodila kada je Franjo kijom sephijom križevačkih oznaka upravljao prebrzo zbog čega je izlaskom iz desnog preglednog zavoja u smjeru Gušćerovca prešao na lijevu stranu kolnika, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio. Automobil je najprije udario u betonski most kolnog ulaza kućnog broja 18 i ogradu kućnog broja 16 nakon čega se prevrnuo na krov.

 

Brzina je bila tolika da nesretniku nije bilo spasa. Franjo je preminuo na mjestu događaja, a odmah nakon što su prvi mještani stigli na mjesto nesreće, više nije pokazivao znakove života. Vrlo brzo je stigla ekipa Hitne pomoći križevačkog Doma zdravlja, no liječnici su nemoćno samo mogli utvrdili smrt. Očevid na mjestu događaja obavili su križevački policajci, koji će o događaju dostaviti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Prema riječima mještana Bočkovca koji su stigli na mjesto nesreće i s nevjericom pratili policijski očevid, Franjo je krenuo na posao u križevačku Elektru, vjerojatno je kasnio pa se malo požurio, a ta ga je nepažnja stajala života. Nesretnik je poginuo u dvorištu svojeg prijatelja i kolege s posla. Franjo Horvat četvrta je osoba poginula u prometnim nesrećama ove godine, dok je u istom razdoblju prošle godine poginulo čak sedam. (PL)

Vezano

Komentari su zatvoreni.