Vikend uzbuđenja na 7. Off road kupu Križevci u Apatovcu

Danas točno u podne otvoreno je tradicionalno vancestovno natjecanje za prvenstvo Hrvatske, poznatije kao Off Road kup Križevci 2012. Svečanost je u Apatovcu na poligonu kod tvornice vode, a predstavljen je i program priredbe koja će kroz dva dana obuhvatiti ekstremne vožnje terenaca po okolnim šumama i brdima.

 

 Organizator Off road kupa Križevci je Off Road klub Križevci, a predsjednik Organizacijskog odbora i direktor utrke, Jadranko Kovač najavljuje da se danas, prvog dana kupa, odvijaju prve vožnje u soft i hard road-booku na terenu, turist road-book, te prvi dio ispita za sve tri kategorije na poligonu. Nakon tih avantura od 20 sati pod šatorom kod poligona u Apatovcu slijedi zabavni program sa solidnom gastronomskom ponudom.

Sutra već od 9 sati nova je epizoda za sudionike kupa – počinje s drugom rundom hard-booka na poligonu i startom road-booka na terenu, pa 2. ispitom za soft-book na poligonu i opet road-bookom na terenu. Od 13.30 u nedjelju dvije su utrke brzinca na poligonu, gdje je u 15.30 i atraktivna hard-extrem utrka. Od 17 sati predviđeno je proglašenje pobjednika s podjelom nagrada. 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.