Mlade rekreativke organiziraju sportske turnire

DSR_Ratarska_suma_Kristina_Fletko_turnir_zenska_kosarkaU subotu, 30. kolovoza 2014., na školskom igralištu SŠ Ivan Seljanec, odigran je promotivan turnir u ženskoj košarci u organizaciji novoosnovanog Društva sportske rekreacije “Ratarska šuma”. Na turniru su nastupile tri ekipe. Prvo mjesto osvojila je ekipa u sastavu: Veronika Kušec, Petra Benjak i Elena Međimorec; drugo mjesto: Ivana Jelak, Ana Jelak i Patricija Lepoglavec te treće mjesto: Tea Cestar, Manda Zrno i Andrea Križan.  Trenerica ekipa bila je Natalija Mileković, dok je turnir sudio Bojan Hrandek.

Cilj turnira bio je prikazati aktivnosti, ali i natjecanja koja će Udruga provoditi s ciljem okupljanja što većeg broja sportaša amatera.
– Ovom prilikom zahvaljujemo ravnateljici SŠ Ivan Seljanec na ustupanju igrališta i hodnika škole te sponzorima turnira cvjećarni Adela i mesnici Stručić te pekari VTP Kos, istaknula je predsjednica društva Kristina Fletko.

Iduću aktivnost koju društvo planira je turnir u stolnom tenisu, koji bi se prema rasporedu trebao održati polovicom listopada. Svi zainteresirani društvo mogu kontaktirati e-poštom, putem Facebooka ili na mobilni telefon predsjednice Društva Kristine Fletko 092 153 6867.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.