Vatrena atmosfera na proslavi 10 godina Partyloop-a

Portal Partyloop.com je ove subote u srednjoškolskoj dvorani u Koprivnici proslavio svoju desetu obljetnicu, uz vrhunska imena glazbene scene, Kawasaki 3p, Dubiozu Kolektiv i londonskog dj-a Adama Freelanda. Nastupale su i domaće snage iz Dead Fisha, a atmosferu između nastupa bendova je podizao dj Torres. Ovaj je spektakl privukao više stotina ljudi, a osim iz Koprivnice, u dvoranu su pohrlili i fanovi iz Bjelovara, Čakovca, Varadina, Zagreba. Uz posebne svjetlosne efekte i vizualizacije te extra veliku pozornicu, cijela je manifestacija bila osim zvučnog i poseban vizualni događaj. Najeksplozivniji je bio koncert Dubioze Kolektiv, benda koji je energičnim nastupom te starim i novim hitovima izazvao euforiju među posjetiteljima.

Bilo je ludilo i voljeli bi da sviramo još dva dana nakon koncetra – rekli su nam Adis i Almir, frontmeni Dubioze. Kau da vole nastupati u Koprivnici, a bili su ovdje i prije godinu dana u Domu Mladih, također u produkciji Partyloopa. Tomfa, frontmen Kawasaki3p-a, kazao nam je kako predugo nisu nastupali u Koprivnici.
– Bili smo ovdje prije kojih 10 godina, a ovo sada je bio pravi tulum. To ne čudi, jer izbor bendova garantira pravi dernek – rekli su dobro raspoloženi dečki iz Kawasaki 3p-a. Dobar je provod trajao od 20 sati pa sve do do 4 ujutro, a after party od dva sata na dalje je odlično odradio dj  Adam Freeland, koji je ‘nabrijanim’ zvukom, na podiju zadrao one najizdrljivije posjetitelje.

– Hvala svima koji su podržali event i došli na proslavu desete godišnjice te svima onima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji eventa – kazao je organizator Mario Kos. Dodao je da je obilježavanjem desete godišnjice u vlastitoj produkciji Partyloopa zaokružio niz odličnih koncerata koji su drmali Koprivnicu.
– Otvoreni smo za suradnju u organizaciji sličnih evenata, u koje možemo uložiti stečeno iskustvo u organiziciji mnoštva koncerata, partya i promociju urbanih i kulturnih sadraja – zaključio je Kos.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.