‘Elektrini’ kuglači kiksali u srazu sa ‘Željezničarevim’

Nakon šest uzastopnih pobjeda, križevački su kuglači u 23. kolu 3. HKL regije sjever ipak upisali poraz. Iako su „Elektraši“ do tada izgubili tek jednu utakmicu u kojoj su bili domaćin, ovog se puta na prednost domaćeg terena nije moglo računati. Baš naprotiv, to je bila čak i otegotna okolnost za „domaćina“. Ironično, Križevčani su na stazama koprivničke kuglane „ugostili“ momčad KK Željezničar iz Koprivnice. „Željezničar“ i „Elektra“ koriste istu kuglanu za utakmice i treninge, samo što koprivnički kuglači to tjedno čine dvostruko više, pa se postavlja pitanje tko je stvarno bio domaćin. 

Protiv Koprivničanaca bi Križevčani teško odigrali utakmicu s pozitivnim ishodom i u najjačem sastavu, a s okrnjenom ekipom u kojoj su bili prisiljeni nastupiti i nedovoljno oporavljeni igrači skoro pa nisu imali šanse. Točku na i stavljaju „Željezničari“ kada, iako u ulozi gosta, pripremaju kuglanu kako to njima najbolje odgovara. Ne može ih se za to niti osuditi, jer tko je Križevčanima kriv što nemaju svoju kuglanu. Sama utakmica završila je i prije nego što je počela.

Posavec (546) borbenošću osvaja poen, ali Vratarić (495) i Horvat (471) gube svoje poene i stvaraju nenadoknadiv minus od 98 čunjeva. 

Druga „Elektrina“ trojka završava s potpuno istim učinkom. Dejan Kirin (539) osvaja poen, a Marijan Kirin (492) i Sanković (491) ih uvjerljivo gube. 

Nadamo se da je ovaj potop „Elektre“ 2:6 (3034:3189), u kojem su tek Posavec i Dejan Kirin pružili otpor, vrhunac slabosti uzrokovan ozljedama u već sad predugačkoj sezoni za Križevčane.  U dva tjedna, kolika je pauza do sljedeće utakmice, „Elektra“ bi trebala oporaviti i posložiti svoje redove za preostala tri kola.

 

 

 

 

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.