Kod Križevaca potraga za nestalim Antonijom Kranjčevićem (17)

NESTAO MALOLJETNIK Sestra Ana: Pretražili smo svaki jarak, klijet, vinograd, grabu, bunar… Brata nema!

Antonio Kranjčević, 17-godišnji Križevčanin, otišao je od kuće u Bukovju Križevačkom u nedjelju navečer, otkada mu se gubi svaki trag. Mladićev nestanak obitelj je prijavila policiji, koja je izvijestila da “provodi sve mjere traganja”. Prema podacima s portala nestali.hr, mladić je visok 180 centimetra, kestenjaste je boje kose i očiju, ovalnog lica i srednje tjelesne građe. Njegova sestra Ana putem Facebooka razglasila je da je brat nestao, istaknuvši da je posljednji put kad je viđen, Antonio bio odjeven u kariranu košulju i crnu trenirku.

 

– Bili smo nerazdvojni, danas se svađamo, ali bismo ruku u vatru dali jedan za drugoga. Pomozite mi da ga nađem – istakla je Ana, čiji su apel na Fejsu prenijele već stotine ljudi. Antonio se školuje za mesara u srednjoj školi u Vrbovcu, kamo putuje vlakom, a radi u rasjekaovanici PIK-a Vrbovec, kako je naveo na svom profilu. Nadimak mu je Tajson. Neslužbeno doznajemo da je nedjeljne večeri viđen i u lokalnoj gostionici.
– Normalan je mladić, omiljen u društvu – kazala je potištenim glasom njegova sestra, objašnjavajući da je cijela obitelj u šoku i velikoj brizi. – Pretražili smo već svaki jarak, klijet, vinograd, grabu, bunar. Nema ga – poručuje Ana. (VL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.