Glazbena škola upisuje buduće muzičare

Jučer su počeli online upisi za glazbeni vrtić, malu glazbenu školu i početnički solfeggio i traju do 29. kolovoza. Procedura za upis je jednostavna, a obrazac se nalazi na mrežnoj stranici Glazbene škole Alberta Štrige. Glazbeni vrtić namijenjen je djeci od 5 do 6 godina, mala glazbena škola je za učenike prvih razreda osnovne škole, odnosno za djecu od 6 do 7 godina, dok početnički solfeggio upisuju učenici drugih razreda osnovne škole.

Do 29. kolovoza traje jesenski rok i za upise u prvi razred osnovne muzičke škole, također online ispunjavanjem prijavnice na stranici škole, a upisat će se oni koji 30. i 31. kolovoza prođu audiciju u školi, u pravilu učenici trećih razreda osnovne škole. Djeca će na prijemnom pjevati ranije naučenu pjesmicu, ponavljati zadane kratke melodije koje ćeim nastavnik odsvirati ili otpjevati te ponavljati zadane ritamske obrasce pljeskanjem ili kucanjem.

Učenici mogu odabrati instrument koji žele svirati između klavira, violine, violončela, gitare, tambura, harmonike, klarineta, saksofona, trube, roga i trombona.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.