Ovogodišnji ‘Sajam studija’ prepoznat i u regiji

Prošli je petak u holu Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima održano sedmo izdanje “Sajma studija” u organizaciji udruge P.O.I.N.T. i profesorice psihologije Sanele Štubelj. Više od pedeset srednjoškolaca, uz nekoliko roditelja, informiralo se o studijima i upisima na fakultete i visoke škole u Hrvatskoj. Posjetitelji su velik interes pokazali za uvodno predavanje o mogućnostima zapošljavanja, koje je održala stručni suradnik iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Mihaela Hrlec, a ove godine su se prvi put predstavili i nastavnici jedne visoke škole iz susjedne županije.

Asistenti Zoran Vrhovski i Tomislav Pavlic iz Visoke tehničke škole u Bjelovaru na posebno su uređenom štandu predstavili studije mehatronike i sestrinstva, a studenti Križevčani predstavili su svojim mlađim sugrađanima sljedeće fakultete: Fakultet strojarstva i brodogradnje, Fakultet elektotehnike i računarstva, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Prirodoslovno-matematički fakultet, Tehničko veleučilište Zagreb, Agronomski fakultet, Medicinski fakultet, Ekonomski fakultet, Fakultet političkih znanosti, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Šumarski fakultet, Pravni fakultet te Filozofski fakultet.
– Izrazito smo zadovoljni posjetom, a posebno zahvaljujemo profesorici Štubelj na svesrdnoj pomoći pri organizaciji, kao i svake godine, istaknuo je Mario Rajn, jedan od organizatora iz udruge P.O.I.N.T.

Udruga P.O.I.N.T. najsrdačnije zahvaljuje svim studentima koji su pripomogli uspjehu ovogodišnjeg Sajma studija: Nikola Kraljić, Dominik Birt, Marko Salopek, Petra Tremski, Matija Dvorski, Silvio Vuk, Mladen Sokolić, Nikola Turkalj, Ivan Čančarević, Ana Prosinečki, Tajana Štriga, Emil Čančar, Petra Lukačić, Natalija Krsnik, Ana-Marija Širjan, Amanda Posavec, Ana Međimorec, Davor Bajlić, Nataša Habijanec, Nikola Strabić, Ana Brnad. Zahvale također idu studentima Visoke tehničke škole u Bjelovaru: Lidija Hartelj i Marko Miletić.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.