Još 2 dana do rođendanskog slavlja Kluba kulture – Portal dijeli dvije karte!

Povodom šest godina kontinuiranog rada, Klub kulture u Križevcima za subotu 26. studenog 2011. ponosno najavljuje slavljenički koncert, na kojem će nastupiti zagrebački turbo-punk-folk sastav Brkovi. Ludoj rođendanskoj fešti ovog višemedijskog kulturnog centra u regiji doprinijet će i rock-sastav Luke Belanija, mladog domaćeg kantautora koji iza sebe ima dva dugosvirajuća albuma, nekoliko inozemnih turneja, par video-spotova i više desetaka svirki godišnje.

Nalazi li se još koja ulaznica u pretprodaji po 40 kuna, vrijedi pokušati saznati u Art Rock Caffeu i samom Klubu kulture, a ako ne, u večeri koncerta se možda nađe koja po 50 kuna. Vrata Kluba kulture u večeri ovog jedinstvenog happeninga otvaraju se u 21 sat.

No, dvoje (ili dvojica ili dvije) čitatelja/ice Portala Križevci.info koji/e odgovore na nagradna pitanja (potrebno je dati točan odgovor na oba!), “Koliko je slova u nazivu posljednjeg albuma Luke Belanija?” i “Koja je kratica naziva nizozemske zaklade koja je poduprla uređenje i adaptaciju Kluba kulture?” dobit će svaki/a po jednu kartu za ovaj slavljenički koncert. Odgovore šaljite na redakcija@krizevci.info do petka 25.11. u 11.25 sati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.