Takav rukomet tražimo: KTC pobijedio s 15 razlike

Da se lijep i kvalitetan rukomet vratio u redove križevačkoga drugoligaša KTC-a dala je pokazati i igra u zadnja tri prvesntvena kola, kada su se s dva gostovanja donijeli bodovi. Ovaj vikend su na teren u Križevcima trebali doći mladi i iznimno brzi igrači iz Nove Gradiške, koji igraju jako pokretljivu obranu s dubokim izlascima na svog igrača i koji lako kontrama kažnjavaju sve greške. S takvom spoznajom o Novoj Gradišci se pripremalo za ovu utakmicu i trener Miklečić nije dao niti malo mjesta euforiji, bez obzira na to što bi KTC objektivno trebao biti bolja momčad. Očekivala se brza igra sa puno trčanja i u obrani i u napadu.

Dobar rad preko tjedna je donio i odličan pristup igri domaćih igrača od prvog sudačkoga zvižduka, a već u 10. minuti je domaćin vodio s 10:2 i sve je praktički bilo riješeno. Izvrsna, čvrsta i pokretljiva obrana je sve rješavala tako da napadači Nove Gradiške nisu uspjeli imati niti jedan „čisti“ šut prema golmanu, a i ono što je prošlo Bošković je odlično rješavao. Takav silni tempo se nastavio do 26. minute kada domaćin već ima velikih 12 golova prednosti 17:5, nakon toga dosta zamjena igrača i gosti uspijevaju na poluvrijeme otići sa samo -8 golova (18:10).

 

Drugo poluvrijeme do 44. minute i rezultata 28:17 igrači KTC-a igraju  s malo manjim tempom  pa gosti uz silnu želju održavaju zaostatak. Trener Miklečić je u drugom poluvremenu davao prilike za igru i mladim igračima s klupe, koji su uspješno parirali gostima, dok je mladi golman Bogdan imao 7 obrana. U zadnjih 16 minuta gosti polako padaju u tempu a domaćin još pojačava i konačnih + 15 za KTC je realan rezultat.

Nekoliko zadnjih napada Križevčani su odigrali vrlo atraktivno, čime su podigli na noge publiku, koja je prisustvovala velikoj dominaciji u igri svoga kluba. Nakon 6. kola KTC je 4. na tablici s 8 bodova koliko ima i treći Prelog, drugo je Borovo s 9 bodova, a prva je Slatina s 10 bodova. 

Sljedeće kolo Križevčani idu baš u Prelog, pa s očekuje posebno zanimljiva utakmica za treće ili, ovisno o drugim utakmicama, za drugo mjesto.

 Za KTC su igrali i postigli pogotke: Krunoslav Hunjak 11, Neven Predojević 8, Robert Marković 8, Kavran 6, Roman Predojević 5, Šignjar 2, Kraljić, Kemenović, Nemčić, Katavić, Matija Hunjak, Kamenar, Augustinčić, Bogdan (7 obrana), Bošković (13 obrana). Trener: Dragutin Miklečić

Vezano

Komentari su zatvoreni.