Nagrađeni najbolji na državnim natjecanjima

KOPRIVNICA – Koprivničko-križevačka županija nagradila je najuspješnije sudionike državnih natjecanja u ovoj školskoj godini. Prijem za učenike i ekipe koje su osvojile neko od prva tri mjesta te njihove mentore i ravnatelje škola održan je jutros u Veleučilištu u Koprivnici.
– Mogu reći da je doista bila puna dvorana našeg učiilišta. Podijelili smo u pojedinačnoj konkurenciji 10 nagrada za prvo mjesto, 14 nagrada za drugo, 11 nagrada za treće mjesto, a u ekipnim konkurencijama četiri su nagrađene za osvojeno prvo mjesto, 11 za drugo, te osam ekipa za treće mjesto na državnim natjecanjima. Nagrađeno je i njihovih ukupno 38 mentora, pobrojao je domaćin prijema župan Darko Koren.

Ovisno o osvojenim mjestima, učenici i mentori su dobili između tisuću i dvije tisuće kuna, a ekipe od 1.500 do 2.500 kuna. I inače Županija prati uspjehe učenika, a ovo je bio rezime svih tih uspjeha tijekom školske godine, rekao je župan Koren te dodao da Županija već četiri godine dodijeljuje ovakve nagrade, motivirajući time na izvrsnost i uspješnost.
Ove godine za nagrađivanje najboljih na državnim školskim natjecanjima iz županijskog proračuna je izdvojena 131 tisuća kuna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.