Remi Koprivnice i poraz Križevaca

KOPRIVNICA – U 30. kolu Treće hrvatske nogometne lige istok, predstavnici iz naše županije su, od mogućih šest, upisali samo jedan bod. Nogometaši Koprivnice na svom su travnjaku podijelili bodove s osječkom Olimpijom odigravši 1-1, a za bod ‘Zelenih’ pogodak je postigao Jagić. U slijedećem kolu momčad Koprivnice, koja se nalazi na 13. mjestu s 35 bodova, gostuje kod Naška u Našicama. Iako je zadovoljan postignutim, trener Koprivnice Vinko Potroško nije oduševljen situacijom oko igračkog kadra.

– Mogu biti zadovoljan neodlučenim rezultatom s Olimpijom, jer stalno nas prate ozlijede, a i prvenstvo je dugačko. Igra se 17 kola, a kako je tu i kup natjecanje, sada imamo utakmice i srijedom i subotom. Fond igrača nam je jako mali, na raspolaganju ih imamo samo 15 i to je dosta teško, jer osim što je dosta ozlijeđenih, tu su i kartoni, rekao je Potroško.
Nogometaši Križevaca poraženi su na gostovanu u Nedelišću od istoimenog domaćina 1-0. Sada se nalaze na 10. mjestu ljestvice s 42 boda, a u slijedećem kolu ugostit će momčad Croatia iz Đakova.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.