U subotu 9. travnja plesni ‘Trofej grada Križevaca’

Tradicionalno međunarodno natjecanje u standardnim i latino-američkim plesovima Trofej grada Križevaca, u organizaciji plesnog centra Ritam, održat će se u subotu 9. travnja 2011. u školskoj sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima. Ovogodišnji, 9. Turnir okupit će petstotinjak natjecatelja različitih uzrasta (od 7 do 57 godina) među kojima i plesači iz popularne emisije Ples sa zvijezdama: Ana Herceg, Marija Šantek,  Damir Horvatinčić, Marko HercegMirjana Žutić.

Na turniru će nastupiti i članovi plesnog centra Ritam iz Križevaca: Andrej Greguranić i Lara Ceranić Faust, Jan Čapek i Marta Katavić, Chris Čapek i Laura Vrabec, Robert Krušlin i Esther Lesičar, Ivan Krnjčić i Ela Ceranić Faust, Filip Bašlin i Lucija Švec. Početak natjecanja je u 9h, a najatraktivniji dio natjecanja, u kojem će se natjecati finalisti svih kategorija mlađi osnovci, osnovci, mlađa mladež, mladež, starija mladež, odrasli i veterani započet će u 19 sati svečanim defileom natjecatelja.
Plesni centar Ritam član je Hrvatskog športskog plesnog saveza (HŠPS) koji je član Svjetskog športske plesne federacije (IDSF) kao i Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.