U Lepoglavi 1. airsoft konvencija 17. prosinca

pas-lepoglava-paintball-airsoft-prva-konvencijaP.A.S. (Paintball,Airsoft i Survival) klub Lepoglava organizira 17. prosinca 2016. godine 1. airsoft konvenciju u Turističko kulturno-informativnom centru (TKIC) u Lepoglavi s početkom u 17 sati. Konvencija će okupiti nekoliko udruga za airsoft s područja kontinentalne Hrvatske i Slovenije koje imaju zajedničku misiju, ispuniti navedene ciljeve i približiti ovaj sport svim posjetiteljima.

Ciljevi ove konvencije su: razmjena iskustava između airsoft skupina i pojedinaca; pokretanje novih planova i aktivnosti između klubova, a koji mogu poboljšati i unaprijediti postojeću razinu airsofta u Republici Hrvatskoj i šire; prezentacija samih udruga/klubova/timova; prezentacija opreme koja se koristi u airsoftu; prezentacija replika koje se koriste u airsoftu; promidžba prema zainteresiranim osobama koje nisu direktno uključene u airsoft aktivnosti.

Uz airsoft udruge, predstaviti će se i organizacije koje nisu u direktnom kontaktu sa airsoftom aktivnostima, ali surađuju s istima na projektima i većim aktivnostima. Ulazak na konvenciju je besplatan za sve posjetitelje i udruge koje se predstavljaju te ovim putem pozivaju sve zainteresirane da ih posjete.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.