Županija prima prijedoge za javna priznanja

Odbor za dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije uputio je ovih dana poziv građanima, pravnim osobama i drugim organizacijskim oblicima te njihovim tijelima na podnošenje prijedloga za dodjelu sljedećih javnih priznanja županije: 1. Nagrada za životno djelo, 2. Nagrada za doprinos ugledu i promociji županije, 3. Nagrada za iznimno postignuće u protekloj godini, 4. Zahvalnica županije. Pojedine prijave moraju sadržavati točno jedno priznanje za koje se pojedinac ili pravna osoba kandididra.

Za životno djelo, kao najveća počast među navedim priznanjima, nagrađuju se pojedinci za najviše zasluge u promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, umjetnosti, športa, zdravstva, socijalne skrbi i svih drugih područja društvenog života u županiji.
Pisane prijedloge treba dostaviti najkasnije do 14. veljače, uz koje treba priložiti odgovarajuću dokumentaciju: za pojedince – životopis kandidata, tijek njegovog rada i ostvarenih rezultata i temeljito obrazloženje razloga predlaganja, a za pravne osobe – osnovne podatke o ustroju i djelatnosti, ostvarene rezultate rada i temeljito obrazloženje razloga predlaganja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.