Finale – Pred više od 1200 gledatelja završen malonogometni spektakl u Križevcima

Voditelj Zdenko Međimorec sa svojom je momčadi četiri puta osvajao križevački turnir: tri puta s Beneteksom, jednom s AL-AN benzom, a u finalu su igrali čak šest puta

KRIŽEVCI – Beneteks je još jednom ugravirao svoje ime na prijelazni pokal malonogometnog turnira u Križevcima. Treći je put ova nogometna družina pod tim imenom osvajala prestižni ovdašnji dvoranski turnir, a jednom je njihov voditelj Zdenko Međimorec slavio i s ekipom AL-AN Benza. On je bez premca jer je čak šest puta igrao u finalu, a izgubio je dvaput od Agrine Drljanovac i Plamena Križevci.

Ovaj put Beneteks je vrlo uvjerljivo došao do 50 tisuća kuna novčane nagrade za slavodobitnike. U finalu su Međimorčevi dečki slavili 4:2 nad Plast Formom CB Montana iz Zagreba. Trostruki strijelac bio je najbolji igrač turnira Ivan Kovačec, a pogodak za Beneteks postigao je još Soukup, dok su za Montanu pogađali Plantić i Rac. U susretu za treće mjesto CB Don Quijote Zagreb je 2:1 pobijedio momčad Svetog Marka Križevčanina pogocima Grdovića i Kovača, a strijelac za Svetog Marka Križevčanina bio je Pintarić.

U polufinalnim utakmicama Beneteks je s 3:1 pobijedio sastav Svetog Marka Križevčanina pogocima Kovačeca 2 i Ezgeta, a strijelac za momčad vlč. Krešimira Žinića bio je Relota. Plast Form CB Montana je polufinalu svladao CB Don Quijote iz Zagreba 1:0 pogotkom Meseca. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivan Kovačec iz Beneteksa, najbolji vratar je Stanislav Bakrač iz Beneteksa, a najbolji strijelac Mario Rac iz Plast Forma CB Montana s 13 pogodaka.Trofej fair play Goran Ilotić dodijeljen je igračima MNK Selnica CB Mony Sudovec. Turnir je organizirala gradska Zajednica športskih udruga pod gradskim i županijskim pokroviteljstvom. (PL)

Vezano

Komentari su zatvoreni.