Uz božićnicu, najbolji se osladili dodatnim novčanim bonusom

Nagrade najboljima – Križevački lanac KTC i ove je godine proglasio najbolje djelatnike u 18 centara, kao i najsposobnije u svim poslovnim kategorijama. Gotovo se tisuću gostiju okupilo u varaždinskom restoranu križevačkog trgovačkog lanca KTC, na tradicionalnoj priredbi zaposlenika tvrtke.

Proglašeni su KTC-ovi najbolji robni centri, restorani, kuhar, konobar, vozač i najbolji hotelski radnici. U natječaju, u kojem do izražaja, osim poslovnih rezultata, dolazi, primjerice, i broj gableca i proslava, prijeđenih kilometara, produktivnost i općenito profesionalnost, najbolji za 2010. primili su i novčani bonus.

 

Najvozač je Branko Pavić, najkuharica Božica Vrbančić, najkonobar Siniša Bednjač. Najdjelatnik KTC-a Jadran je Dina Radić. I u svih 18 KTC-ovih centara u Hrvatskoj izabrani su i novčano honorirani s tisuću kuna najdjelatnici. Najveseliji su u RC-u Bjelovar, koji je “prvak” među centrima, pa su svi djelatnici primili po 1000 kn. Križevački restoran Klara prvi je u svojoj kategoriji. Svi su KTC-ovi inače dobili božićnicu od 1000 kuna. (VL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.